sportclub Nieuwlande

SCN wederom geen punten uit tegen sc Lutten

In een wedstrijd waar Lutten de boven liggende party was maakte SCN gebruik van de zwakke momenten en kon 2x scoren waar Lutten het doel 5x vond.
B.Pastoor


Op een mooie grasmat in Lutten moest SCN aantreden tegen de plaatselijke sc, het grootte verschil op de ranglijst weerhield de mannen van SCN niet om de strijd aan te gaan.
Het was SCN wat toch gelijk een domper te verwerken kreeg, toen Lamberink een vrije bal van ruim 20 meter binnen de palen schoot daar waar de doelman van SCN dacht dat hij naast ging 1-0 al in de 4e minuut. SCN ging niet bij de pakken neerzitten en probeerde met leuke combinaties goed weerstand te bieden aan Lutten. In de 20e minuut was er een grote mogelijkheid voor Bryan Marissen die de bal van Bart van Vliet ontving, maar Marissen miste het doel.
Gelijk hier op volgend was er een aanval via de rechterkant van Lutten, Spijker schoot de bal strak voor en Lamberink zijn schot eindigde op de paal. In de 44e minuut was het Jeffrey Marissen die een voorzet op de paal kopte, twee minuten later had Marissen opnieuw een mogelijkheid ,een cross bal van Rolf Elema van rechts naar de op links staande Marissen kon hij netjes over de doelman in het net koppen1-1 een mooie ruststand.
Na de rust was het Lutten wat meer druk zette en dit resulteerde in een goed schot van Kosse, maar de doelman van SCN kon het schot keren al werd de rebound door Altena goed ingeschoten 2-1
SCN zette nogmaals alle zeilen bij en in de 63e minuut werd er een corner genomen via enkele spelers kwam de bal voor de voeten van Henkjan van der Meer en hij schoot de 2-2 binnen.
Weinig tijd voor SCN om hier van te genieten want 4 minuten later was het Kosse die de bal onhoudbaar voor de doelman van SCN binnen schoot 3-2. In de 78e minuut kwam Lutten op 4-2 door een doelpunt van Altena een goed uitgespeelde actie.
Hierna was de wedstijd gespeeld en waren er nog mogelijkheden van beide kanten, toch was het Strijker die in de 85e minuut via de linkerkant goed door kwam de bal voorgaf waar Kosse de 5-2 binnen schoot tevens de einduitslag.
Komende dinsdagavond zal SCN het opnieuw moeten proberen, dan thuis tegen SCD`83.
Opstelling SCN: L.Reitsema, 68e),M.Boertien,B.Marissen(85e . M.Zwiers)P.Aasman,R.Elema, (82e D.Slomp) B van Vliet,(72e R.Guichelaar)S.Bruinsma,J.Marissen,HJ van der Meer, J.Bruinsma, W.Pastoor

  image016     image014   image008     image010   image012   image004   image006   image020