sportclub Nieuwlande

SCN verliest uitwedstrijd tegen Fit Boys.

Nadat SCN de rust in ging met een gelijke stand en vele mogelijkheden tot scoren was het
Fit Boys dat de score in de tweede helft opende en de punten binnen haalde 2-1.

B.Pastoor.

Vanaf de aftrap was het SCN wat scherp begon aan de wedstrijd de eerste 10 minuten waren er al mogelijk heden en was de ploeg netjes aan het voetballen. In de 8e minuut was het Fit Boys speler Eefting die een goede mogelijkheid kreeg maar in de handen van de doelman van SCN schoot.

In de 19e minuut was het Mike Zwiers die van achteruit de bal lang op Patrick Aasman gaf, deze om speelde een Fit Boys speler en werd onderuit gehaald, Bryan Marissen nam de vrije bal maar ging naast.

In de 30e minuut kwamen de supporters van SCN vrij van de bank, Stefan Bruinsma kreeg de bal, aangespeeld van Bart van Vliet en op snelheid haalde hij uit, langs de doelman maar tegen de paal. Ook Fit Boys  speler Faassen kreeg nog een grote mogelijkheid maar de afwerking miste de goede richting.

Na de rust

In de 49e minuut een aanval van Fit Boys via de linkerkant, het was Trijbels die goed opkwam, de bal hard door de verdediging  van SCN schoot, waar Eefting vanuit ” randje buitenspel” de bal in ontvangst nam en de 1-0 binnen schoot .Enkele minuten later kreeg SCN een vrijebal aan de linkerkant, deze werd door Wilmar Pastoor goed voor gelegd en Stefan Bruinsma kopte goed in, de doelman, Oosting had handen en voeten nodig om ook deze bal te stoppen .De zelfde doelman moest enkele minuten later wederom een katachtige beweging maken om een schot van Patrick Aasman tot corner te verwerken.

In  de 80e minuut was het Rolf Elema die de 1-1 binnen schoot op goed aangeven van Bart van Vliet.

Kansen waren er daarna voldoende maar voor SCN bleef het daarbij ,Fit Boys zag nog de kans om een mogelijkheid te verzilveren, in  de 87e minuut  was er en lange bal van achteruit die precies goed viel voor de voeten van Trijbels en deze scoorde de 2-1.

 Het spel golfde nog wat heen en weer en na een onnodige overtreding voor de bank van SCN vond het de aanvoerder van Fit Boys blijkbaar nodig om diverse onprofessionele  gebaren te maken richting de bank, als verslaggever is mij nog nooit eerder dit soort zaken overkomen en vind dat dat ook niet thuis hoort op een voetbal veld en helemaal niet van iemand die een band draagt.

SCN nu stevig onderaan, maar  als het als team zo de strijd aangaat zijn er nog  mogelijkheden voldoende om weer aansluiting te krijgen.

Opstelling SCN: L.Reitsema,M.Zwiers,M.Boertien,W.Pastoor,B.Marissen.P.Aasman,R.Elema,B van Vliet,S.Bruinsma,J.Marissen Res:  T vd Molen J.Bruinsma, E. Verweij.

Man van de wedstrijd: B. Marissen

  image016     image014   image008     image010   image012   image004   image006   image020