sportclub Nieuwlande

SCN thuis tegen Fit Boys wederom geen punten.

SCN vandaag wederom vele kansjes en mogelijkheden maar Fit Boys maakte de kansen goed af en nam 3 punten mee naar huis uitslag 0-2.

B.Pastoor.

Het begon vandaag al gelijk na de aftrap van SCN, de bal werd onderschept door Keizer deze gaf de bal goed mee aan Trijbels die gelijk doelman Lars Koster van SCN testte en deze kon de bal maar net naast werken, SCN was gewaarschuwd Fit Boys stond op scherp.

In de 9e minuut was er de eerste mogelijkheid van de zijde van SCN, na een mooie combinatie was het Bryan Marissen die vrijgespeeld werd maar hij schoot naast. Een minuut later was het Eefting die  de doelman van SCN bijna onder de gras mat werkte, er werd getwijfeld of hij verder kon maar dat viel achteraf mee. In de 9e minuut was het Jeffrey Marissen die een bal van rechts cross gaf op Wilmar Pastoor maar die schoot de bal net voorlangs.

In de 13e minuut was het Fit Boys wat een vrijebal mocht nemen rond de middellijn, Boom nam deze en de bal kwam bij de vrijstaande Gerding die de 0-1 binnen schoot.

SCN ging niet bij de pakken neer zitten en enkele minuten later was het Rolf Elema die de bal van links kreeg en goed inkopte, was het niet dat doelman Oosting zich nog net zover kon strekken en de bal er uit tikte. In de 40e minuut viel het laatste doelpunt van deze wedstrijd, een bal van rechts werd voorgezet maarde verdediging van SCN werkte deze niet goed weg en Trijbels kreeg de bal goed voor de voet en schoot de 0-2 binnen. Hierna werd het spel rommelig, lange ballen en veel balverlies aan de zijde van SCN, tevens  frustratie en dit koste een speler van SCN rood, vanaf de 41eminuut dus met 10 man verder. Na de rust. Waar je zou verwachten dat Fit Boys, SCN zou oprollen gebeurde dit niet, SCN liet zich niet naar de slachtbank lijden maar bleef de aanval op zoeken. Vaak stond de verdediging onder druk maar zij deden er alles aan om doelpunten te voorkomen.

Ook bleven er kansen komen zowel voor Fit Boys als SCN. In de 59e minuut was het Fit Boys speler Eefting die eerst de paal raakte, de rebound schoot hij op de lat, ook geen geluk vandaag. In d 63e  minuut was het Patrick Aasman die de bal goed speelde op Stefan Bruinsma, deze gaf de bal mee aan de opkomende Wilmar Pastoor en hij schoot de bal goed in maar opnieuw was het Oosting die de bal uit de kruising tikte. In de 78e  minuut was er de laatste grote mogelijkheid voor SCN  toen Stefan Bruinsma middels een lopje de bal net naast de paal liet belanden.

De laatste plaats en degradatie wordt steeds meer werkelijkheid , niets is onmogelijk de komende twee wedstrijden zijn cruciaal en die mogelijkheid zal gepakt moeten .

Dinsdag avond 20.00 wederom een inhaal wedstrijd thuis tegen OZC aanvang 20.00 uur.

Opstelling SCN: L.Koster,M.Boertien,B.Marissen(84e,J.Guichelaar) , P.Aasman,R.Elema,  R.GuichelaarS.Bruinsma,J.Marissen,W.Pastoor,HJ van der Meer(45e  M.Zwiers), J.Bruinsma, Resv:B.van Vliet.

 

  image016     image014   image008     image010   image012   image004   image006   image020