sportclub Nieuwlande

SCN de grote kansen, Hollandscheveld de doelpunten

Over de gehele wedstrijd gezien was het SCN wat de grote kansen kreeg maar Hollandscheveld benutte de mogelijkheden en verzilverde deze twee keer eindstand 0-2.
B.Pastoor


In het begin van deze paasmaandag waren het twee ploegen die elkaar aftasten, langzaam maar zeker werd het spel beter en kwamen er mogelijkheden van twee kanten. Na 10 minuten spelen probeerde Hollandscheveld druk te zetten op de heft van SCN en dat ging aardig ,het leverde geen resultaat op en zo kwam SCN in de 20e minuut in kansrijke positie, toen Bart van Vliet een openkans kreeg maar de bal totaal verkeert raakte en naast schoot.
Even later was het Hollandschevelder Okken die goed door de verdediging van SCN kwam, maar ook hij schoot kansloos over. Enkele minuten later was het Bijl die door het centrum opkwam, goed uit haalde alleen stond doelman Koster van SCN op de juiste plaats. Zo ging het spel over en weer, er was geen ploeg die recht had op meer en kansen waren er maar daar bleef het bij.
Na de rust was er een schermutseling voor het doel en maakte de doelman van SCN een overtreding met gevolg penalty, deze werd door Bijl goed benut en de voorsprong voor Hollandscheveld was er 0-1. SCN ging niet bij de pakken neerzitten en er kwamen kansen in de 51e minuut zag het publiek een mogelijkheid van Jeffrey Marissen deze, werd van de lijn gehaald. Kansen bleven komen voor SCN maar Hollandscheveld zag elke keer een mogelijkheid van blokkade.
Ook Hollandscheveld probeerde het nogmaals en via Everts kwam de bal goed voor maar ook hier werd de juiste richting niet gevonden. In de 80eminuut kwam door een fout bij SCN Okken aan de bal en zag Everts vrij staan, speelde hem goed aan en was het even tikken en de 0-2 was gescoord.
Wat SCN vanaf dat moment ook probeerde het lukte niet vele kansen en mogelijkheden maar als je onderaan staat ontbreekt het blijkbaar aan een klein beetje geluk en gaat alles net naast of over ook vandaag wederom geen punten maar het ontbrak niet aan inzet en vechtlust dus het moment van omslag zal zeker komen.
Opstelling SCN:L.Koster,M.Zwiers(45eD.Dekker/54eR.Guichelaar),M.Boertien,B.Marissen.P.Aasman,R.Elema,B van Vliet (70eD.Slomp),S.Bruinsma,J.Marissen,HJ van der Meer, J.Bruinsma, Res:E.Verweij,L.Guichelaar, L.Reitsema

 

  image016     image014   image008     image010   image012   image004   image006   image020