sportclub Nieuwlande

Maatregelen corona!

Beste SCN’ers,

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen zijn de corona maatregelen gewijzigd per aankomende zaterdag 6 november. Deze maatregelen betreffen het bezoek aan ons sportpark, terras, kantine en kleedkamers. Tot ieders opluchting is door de regering besloten de check niet te verplichten voor spelers en toeschouwers in de buitenlucht. Dit betekent dat je zonder check ons sportpark kunt bezoeken om de wedstrijden te bekijken, met inachtneming van anderhalve meter afstand. Voor bezoekers aan onze kantine daarentegen zijn de regels aangescherpt.

Kantinebezoek :

Toegang tot het terras en kantine is alleen mogelijk op het tonen van een geldig vaccinatiebewijs, een bewijs dat je hersteld bent van Corona of een negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur).

Indien men niet in het bezit is van bovenstaand bewijs, is toegang tot het terras en kantine NIET mogelijk.

De kantine is alleen toegankelijk via het terras, hier staan 2 controleurs vanaf morgenvroeg 9 uur tot sluitingstijd kantine. We  vragen jullie medewerking om de toegang zo soepel mogelijk te laten verlopen dus houdt de QR-code bij de hand als je naar binnen wilt.

Wij hadden natuurlijk graag een vrije toegang gehouden maar ook wij moeten ons houden aan de regelgeving die ons wettelijk is opgelegd. De boetes die gegeven worden indien men niet voldoet aan deze wetgeving zijn aanzienlijk (€2500 eerste en €4000 opvolgend). Daarom vragen wij jullie nadrukkelijk om begrip te tonen voor deze maatregelen en respect voor de mensen die moeten controleren. Ze zijn er op ons verzoek .

Dank voor jullie begrip.

Bestuur SCN.

    image016     image014   image008     image010   image012   image004   image006